Trakyanın Enduro Motosiklet Kullanıcıları Portalı
Eylül 07, 2010, 02:00:05 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: DİKKAT: BİR MESAJA EN FAZLA 10 FOTOĞRAF EKLEYİNİZ, 10'DAN FAZLA FOTOĞRAFINIZ VARSA BİRDEN ÇOK MESAJ İÇERİSİNDE GÖNDERİNİZ. AKSİ HALDE HATA MESAJI ALABİLİRSİNİZ...

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Forum Taşındı Giriş Yapamayanlar Okusun....  (Okunma Sayısı 74 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
admin
admin
Web Yöneticisi

Karizma 0

« : Mayıs 25, 2010, 12:01:25 ÖS »

Host değişikliği sebebiyle taşımak zorunda kaldığımız forumumuza bir şekilde giriş yapamayanlar (şifresini unutan, mail adresi kapanan vs.) lütfen endurotrakya@gmail.com mail adresine probleminizi açıklayan bir e-posta gönderiniz. Gerekli ayarlamalar yapılıp aynı mail adresinize bilgi gönderilecektir.

Enduro Trakya Forum Yönetimi...

nakliyeci
V.I.P.

Karizma 5

« Yanıtla #1 : Mayıs 25, 2010, 10:03:49 ÖS »

Sn. Admin'im değişiklik iyi olmuş ben beğendim umarım diğer üyelerimizinde hoşuna gider..

jotun
Adil Hamarat
Gımıldak Team

Karizma 6

Teenereye gider Bu Ténéré

« Yanıtla #2 : Mayıs 25, 2010, 10:12:03 ÖS »

Sn. Admin'im değişiklik iyi olmuş ben beğendim umarım diğer üyelerimizinde hoşuna gider..

valla geçen ay iki kez site uçtu size fark ettirmemeye çalıştık ama son açılan konular mesajlar silindi falan host şirketiyle resmen birbirimize girdik en sonunda aldık sitemizi yeni şirkete taşıdık, hatta herifler database yedeklerini bile bozmuşlar zor kurtardık... Bir ara adminle forumu kurmasakmı facebook'a mı yönelsek diye düşündük ama haftasonu database'i zor da olsa düzelttik Cheesy

İlk denemelerim hız konusunda burasının daha iyi olduğunu gösteriyor senin marmara resimlerini sadece 3-5 saniyede konuya ekledi umarım ileride sorun çıkmaz Smiley

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!